Imprint | Impressum

© 2010 - 2016

Automationsingenjör

- industriell automation och serialiseringLEO Pharma expanderar automationsområdet, vill du vara med?


Just nu fokuserar vi på att genomföra en större uppgradering av våra automationssystem. Detta innefattar uppgradering av befintlig utrustning och nya, spännande lösningar som etablering av spårbarhet – serialisering – för produkterna, från det att de skickas fram till dess att de når slutanvändaren.


Automationsavdelningen
Vi är en del av engineering-avdelningen med 115 engagerade och kompetenta medarbetare. Stor vikt läggs vid yrkesmässigt hög nivå, brett samarbete samt utåtriktad och öppen kommunikation. Som supportingenjör blir du en del i vårt automationsteam på 10 motiverade kollegor och ett varierande antal konsulter. Du ingår i ett högt kvalificerat projektteam, där du kommer att medverka till att utveckla nya lösningar och upprätthålla de existerande. Under de första två åren kommer fokus att ligga på arbetet inom serialiseringsprojektet.


Projektengagemang och säker drift i nära dialog med produktionen

I automationsteamet arbetar du med samspelet mellan maskiner, nätverk, PLC- och SCADA-system, vilket medför arbetsuppgifter på både lång och kort sikt. Därför behöver du motiveras i arbetet av uppgifter inom den dagliga driften såväl som   arbetsuppgifter inom projekt som sträcker sig över en längre tidsrymd.


Vi förväntar oss att du är en specialist inom automation. Du ger support till produktionen, så att eventuell produktionsstopp snabbt och effektivt repareras, samtidigt som du genomför analyser för att undvika framtida fel. I projektarbetet bidrar du med dina specialkunskaper och din expertis inom automationssystem i en krävande och GMP-reglerad produktionsmiljö för hög volym, som går i flera skift.Typiska arbetsuppgifter kommer att vara:


  1.     att delta i projektteamet i serialiseringsprojekt

  2.     att utföra tekniska designspecifikationer for hårdvara och mjukvara

  3.     att delta i kvalificeringar och utarbetande av kvalificeringsdokumentation

  4.     att bidra till en kontinuerlig förbättring av våra normer, verktyg och arbetsflöden, inklusive

         uppdatering av standardrutiner.Bakgrund och erfarenhet:


Du är utbildad ingenjör, installatör eller motsvarande. Du har några års erfarenhet från en reglerad miljö. Du har bred kompetens och mångsidig praktisk erfarenhet av utveckling, drift og support av automationslösningar i volymproduktion av slutprodukter. Du är förtrogen med gränssnitt för  IT og nätverksarkitektur.


Som person är du en positiv och initiativrik lagspelare med god samarbetsförmåga och strukturerat arbetssätt. Du trivs med att planera uppgifter och projekt på kort såväl som lång sikt. Eftersom vi är en global verksamhet, och tjänsten innefattar internationellt samarbete, är goda kunskaper i engelska ett krav.


Rätt person erbjuds en tjänst med goda utvecklingsmöjligheter, i en kraftigt expansiv bransch på en global marknad med attraktiv lön.


Under ansökningsperioden kommer vi att löpande kalla till intervju på arbetsplatsen som ligger i Ballerup i Danmark, på pendlingsavstånd 50 km från Hyllie.


Vi ser fram emot din ansökan via E-post till Karin Rytz Gregersen: krg@exactrecruitment.com

Exact Recruitment Group, som är vår samarbetspartner i denna rekrytering.LEO Pharma


LEO Pharma grundades för mer än 100 år sedan. I dag är vi världsledande inom våra fokusområden och finns i över 100 länder med anställda och kontor i 54 av dem. Våra 3 900 medarbetare är en smältdegel av olika kulturer och kunskaper. Denna konstellation av människor gör LEO till en arbetsplats där storartade idéer kreeras. Idéer, som vi försöker förvandla till kommersiellt gångbara mediciner. I vårt arbete med forskning, utveckling, tillverkning och försäljning av läkemedel är vi beroende av och värderar våra globala intressenter högt. Men vi vet att det är våra medarbetare som utgör fundamentet för LEO Pharmas fortsatta framgång.  


Vår utmaning blir din utmaning


Vår affärsrörelse befinner sig i ett globalt expansivt skede. LEO söker dig som är ansvarsfull, hängiven och kreativ, som brinner för din sak, och som är besluten att skapa bestående förändringar inom ditt arbetsområde. Vi erbjuder utmaningar som kommer att sporra dig att utveckla din yrkeskompetens i en stabil och finansiellt solid miljö.


Vi ser fram emot att höra från dig, ankomna ansökningar behandlas löpande och naturligtvis konfidentiellt. Vänligen sänd ditt CV och personligt brev till krg@exactrecruitment.com


Vi ser fram emot din ansökan.EXACT RECRUITMENT GROUP


Karin Rytz Gregersen

Associate Partner


mob.: +46 733 448 007

email: krg@exactrecruitment.com
     Januar 2016