Imprint | Impressum

© 2010 - 2016

TORBEN AASKOVEN

Senior Partner


T: +46 70 230 4061


taa@exactrecruitment.com

JOHANNES LAURSEN

Senior Partner


T: +46 70 230 4061


jl@exactrecruitment.com

KARIN RYTZ GREGERSEN

Associate Partner


Snipgränden 9

S 23132 Trelleborg


T: +46 4104 0789

M: +46 733 448 007


krg@exactrecruitment.com

Torben Aaskoven

Torben har arbetat inom den finansiella sektorn, där han under 13 år hade olika ledarroller. Han har sedan 1996 arbetat i konsultbranschen med sälj och ledarskap som sina spetskompetenser. Torben har arbetat sju år som direktör i Tyskland inom personalutvärdering och organisationsrådgivning.

Verksamheten byggdes upp med ett nät av säljare över hela Tyskland och genom detta byggde Torben upp en stor kunskap om lämpliga säljtekniker och säljträningsmetoder. Torben har en Bachelor i finansiering och organisation. Torben vinterbadar, tränar löpning och spelar fotboll.


Johannes Laursen

Johannes arbetade i 12 år med stor framgång som direktör för danska dotterbolag i Stockholm, Wien och Hamburg. År 1992 blev han egen företagare och har sedan dess använt sin stora internationella ledarerfarenhet som konsult inom ledarutveckling och headhunting. Johannes har en bra näsa för att hitta rätt medarbetare och för att säkra en god matchning, inte enbart på kvalifikationerna, utan även avseende företagskulturen. Han styrkor är etablering av dotterföretag, ledarskap vid förändring och strategier för tillväxt. Steen och Johannes har varit ett väl sammansvetsat team sedan 2003. Exact Recruitment är resultatet av deras gemensamma dröm att skapa en äkta parterföretag byggt på ärlighet, öppenhet, tillit och gemenskap. Johannes slappnar av genom att utforska Hamburgs stora kulturella utbud, och han har en svaghet för bluesmusik, bridge och matlagning.


Steen Toftegaard Poulsen

Steen har bott och arbetat i Tyskland sedan 1992. Steen är en målfokuserad, visionär entreprenör med stor erfarenhet av att starta och driva företag. Steens styrka är ledarskap, organisation, rekrytering och sälj. Steen har arbetat med rekrytering i Tyskland sedan 1998 och har en ingående kunskap om den tyska marknaden och tysk affärskultur. Han är nätverkare, vilket senast kom till uttryck då han 2009 startade den första nätverksgruppen för danska företagsledare i Tyskland. I många år var han aktiv i JCI, först i Danmark och senare i Tyskland. Han har som direktör stått i spetsen för både en JCI europakonferens och en världskonferens. När Steen har paus från arbetet kan man möta honom i omgivningarna kring Bremen, antingen i löpskor eller på cykel, i båda fallen i högt tempo.


Flera partners i vårt team

har arbetat med rekrytering

sedan 1998.


Vi har med framgång hjälpt många företag och har en mängd nöjda kunder.


Två av våra senior partners har arbetat tillsammans på den tyska marknaden

sedan 2003.


Vår tro på kvalitet

framför kvantitet ledde till etableringen av

Exact Recruitment, en äkta partnerverksamhet med en gemensam vision om att leverera superb kvalitet

inom rekrytering.EXACT RECRUITMENT är en partner organisation som levererar proaktiv rekrytering (headhunting),

samt test- och assessment tjänster Sverige, Danmark och Tyskland.

STEEN TOFTEGAARD POULSEN

Senior PartnerM: +46 70 230 4061


stp@exactrecruitment.com